Ortopædisk Genoptræningscenter MarselisborgCentret

Udsmykning i 2013

I denne bygning, tilbragte jeg en del aftener og nætter i dec./januar 2012-13. Man kan naturligvis ikke kombinere genoptræning med at have en kunstner fistrende rundt i hjørner, og rendende op og ned af en stige. Dagene var deres. Nætterne var mine. Jeg lånte en stige af min bror.

Min søn boede lige rundt om hjørnet. Han kom med te og kiks. Det var hyggeligt. Ellers havde jeg selskab af rengøringspersonale og af ham/hende her, som er på billedet nedenunder. Sikke mange knogler mennesker har. Der er meget de rare ergoterapeuter og fysioterapeuter skal huske på.

Jeg var ikke så rig i den periode. Op og ned af stigen. Rigelig med motion og natarbejde og vupti var jeg selv blevet et skelet. Men jeg fik dog afleveret et produkt med æren i behold. Jeg var også blevet ret fiks til at rende op og ned af stigen uden at holde ved. Det er spændende hvad man kan lære, når man pludselig skal. Lederen af stedet, sagde afslutningsvis: “At det havde hun aldrig givet tilladelse til, hvis hun havde vist det”.