Huske-tegne-øvelser

THE FAMOUS GROUSE

Jeg skulle lige til at hapse en chokoladegodte, som en nisse har puttet i min skattekiste. Men så opdagede jeg, at den er famous.

“Ej, den er for god til at spise bare sådan, så”.

Det blev inspirationen til min første huskeøvelse. Jeg satte også min personlige rekord i: “Vent med at spise chokoladen-øvelsen”, som strakte sig over en hel uge, fra start til slut.

Her holder jeg THE FAMOUS GROUSE mellem tommel- og pegefinger, mens mine tænder løber i vand.
I stedet for at spise den, tegner jeg den, så godt jeg kan.Her er det første forsøg, hvor jeg har kigget mens jeg tegner.


….og det andet forsøg, efter tyve minutters pause. Jeg husker, så godt jeg kan, uden at se på den første skitse. Sikke langt pegefingeren strækker sig 😉


Efter en uge… Jeg har helt glemt skyggerne! Nå, men nu vil jeg smage 😀 Det kunne være spændende at se, hvor meget jeg kan huske af denne her model, om et år.


Lotus lys

Jeg sidder i kolonihavehuset, som jeg passer for Claus. Der er ikke længe til nytår. Gasovnen er tændt, og jeg kan lige holde varmen, mens jeg overvejer om det her motiv er urealistisk at gå igang med. Jeg må egentlig ikke tænke for længe, for kulden gør, at lyset brænder hurtigt ned.


Første del. Jeg må kigge så længe jeg vil.


Anden del, hvor jeg har drukket te og ventet i ca. tyve minutter. Den var svær, må jeg sige. Jeg må hjem under min varme dyne.


Efter en uge… Det blev en forsimplet udgave.